Vad är det tysta män i sängen?

De döljer allt för oss, gnisslar på tänderna, håller tyst – du kan inte få ett ovänligt ord ur dem. Men kanske gör vi något fel i sängen? Kanske förväntar sig den älskade något annat än oss? Alexander Malenkov, chefredaktör för herrtidningen MAXIM, talar om vad herrarna är generade att fråga damer.

Naturligtvis har sexutbildning uppnått anmärkningsvärd framgång bland oss. Den genomsnittliga mannen på gatan kan redan spekulera i den statistiska överlägsenheten hos klitorisorgasmer framför vaginala. Och den genomsnittliga kvinnan i en nästan affärsmässig ton kanske frågar före samlag: ”Har du … en sådan sak. ”Dessutom är respekt för våra egna och partners sexuella preferenser nästan lika bra som teoretisk kunskap: vi uttrycker våra känslor med ord och kraft utan att tveka eller rodna. Åtminstone när det gäller kärnvärden. I nyanser, och särskilt när det gäller att kritisera en partner, visar vi av någon anledning partisk delikatess..

Fortfarande skulle det! Smarta böcker och filmer om psykoanalytiker berättade för oss var dödligt psykiskt trauma och komplex kommer ifrån. En slarvigt tappad fras – och hej. ”Kära, verkade det för mig eller är din penis lutad på något sätt? Men låt oss inte bestämma vad vi ska göra på helgen … ”Dear springer till toaletten, undersöker sin penis, inser att det inte är någon mening att leva längre, allt som återstår är att bli en seriemördare och hämnas, hämnas, hämnas … Den här skrämmande bilden skyddar män från utslag repliker. Liksom dock kvinnor och kvinnor – för att de är så känsliga! Hur kan jag säga att hon tar fel sak … Nej, nej, det är bättre på det här sättet än att plantera komplex i de fattiga. Som ett resultat tillbringar människor årtionden av sexliv i mörkret. Men idag gör herrtidningen MAXIM en present till läsarna av ELLE. Vi frågade våra läsare vad de skulle vilja säga till sina partners om de inte var blyga och rädda att uppröra dem.

1. Rastlös mig

”Denna mycket celluliter gör mig upprörd inte för att min flickvän har det, utan för att hon skäms för det, gömmer sig under lakan och stänger av ljuset. Hon tillåter absolut inte att beundras! ” Constantine, 30 år gammal.

Nej, vi älskar till och med att bli lurade. Allt detta kosmetika och ups – låt dem vara. Men när det kommer till sängen – ge oss sanningen. Tror du verkligen att det finns ideala kvinnor i världen? Ja, vi behöver inget ideal! Sent. Nu vill vi överväga alla oregelbundna veck och ojämnheter med den lyckliga ägarens öga. Dölja och packa upp är meningslöst. Den aktiva skamlösheten hos en temperamentsfull bbw är mycket dyrare för oss än att följa parametrarna 90-60-90. Dessutom kan vi helt enkelt vara uppmärksamma på vissa saker tills de pekar på näsan: ”Du förstår, jag har ett bröst till.” Tja, ja, efter att de har förklarat det för oss är vi redo att komplicera om detta tillsammans. Oavsett hur du uppfattar dig själv, kom ihåg det viktigaste: i sängen måste du vara stolt över din kropp.

2. Visuell rad

”Jag är mycket orolig när en kvinna rör sig vackert i sängen: jag känner mig som en porrfilms hjälte.”George, 35 år gammal.

Ja, den gamla sanningen – en man älskar med sina ögon – har inte annullerats. Vi gillar att observera, begrunda. Därför är alla poser, rörelser och huvudskakningar som kvinnor så framgångsrikt demonstrerar, till exempel på dansgolvet, inte alls förbjudna, att överföra sexuella på grunden. Ryggbågen, tårna dras ut – och människor kommer att nå ut till dig. Det skadar inte heller att lära sig några av de mest spännande vinklarna (en mer anständig än den andra) och regelbundet hitta dig själv. Och oroa dig inte för att vi kanske tycker något fel om dig. I mäns samtal om kvinnor är den tyngsta komplimangen: ”Hon beter sig som en porrstjärna i sängen.” Det är sådana frysramar som dyker upp i en mans huvud under självhypnos-sessioner om ämnet ”livet lever inte förgäves.”.

Fastän: Du behöver inte spela om. Glöm inte varför du är här.

3. Titta i dina ögon

”En gång gjorde vi min favorit – att ge mig ett jobb. Och Alena såg mig i ögonen med ett så speciellt listigt utseende. Det upphetsade mig fruktansvärt. Tyvärr var det bara en gång. ”Igor, 31 år gammal.

Sex gör oss till djur. Vi gör konstiga saker, talar knappt, stönar, biter och tillbringar sedan ett par minuter i tystnad, som om vi återvänder till civiliserad kommunikation. Ibland kryper misstankar in i en mans huvud – var hon i sig själv? Kommer hon ihåg vad hon gjorde nu, eller var det ett tillstånd av omedveten meditation? Att vakna basinstinkter hos en kvinna är inte en stor bedrift, men att bemästra en personlighet med sin självkontroll och humor är en annan sak. Tveka inte ibland att göra det klart för mannen att du är medveten om dina handlingar. Titta bara i ögonen på honom. Speciellt under oralsex. Detta, som vår respondent påpekade, är verkligen ”fruktansvärt spännande”.

Fastän: Det är inte värt att stirra i ögonen hela tiden. Det är typ av distraherande. Nyckelord ”ibland”.

4. Värdefull päls

”Oksana tar hand om sig själv: benen är där, armhålorna är heliga. Men … jag vet inte hur jag ska berätta för henne … I allmänhet växer ett par hårstrån på hennes bröstvårtor. Av någon anledning räknar de inte med henne. Det skulle vara bättre om de inte gjorde det. ”Denis, 29 år gammal.