Manlig blick: 7 vanliga kvinnliga dejtingsfel

Dejtingsfären har länge och bestämt ockuperat sin nisch i verklighetens verklighet.

Specialiserade webbplatser och mobilappar är det enklaste sättet att inte bara se utan också att prata med den person du gillar. Även om det finns fallgropar här. Vad stänger av män i kvinnors profiler och profiler? Manlig syn från vår spaltist Roman Galchenko.

Om du generaliserar och går till toppen är den första känslan från dejtingsfären extremt trevlig. En man verkar gå in i världen av orealiserade modeller, som alla är öppna för uppmärksamhet. Då blir du gradvis van vid det och glädjen ersätts av tristess. Anledningen är enkel: bakom bilderna från företagsevenemang, någon form av fotograferingar eller vila mot bakgrund av båtar / berg, kan du inte se någon levande person.  titta på det här. Bilden är statisk, ofta fiktion, retuscherad, med smink och en gynnsam vinkel – kort sagt, det här är det bästa som kan visas. Som ett resultat går alla samman till en hög, eftersom alla vill likna någon, men till slut liknar de varandra. Och jag vill se en person under vanliga omständigheter, levande, med brister och inte fixerad på den konstruerade ”bohemiska” självbilden.

Samtidigt letar 90 procent av kvinnorna konsekvent efter ett ”seriöst förhållande”. Men ofrivilligt finns det en känsla av att hitta en pengarpåse. Till slut eller tidigt ställer alla frågan: varför kringgick den här eller den trevliga mannen min profil? Är det något fel med mig? Här är sju av de vanligaste misstagen kvinnor gör när de presenterar sig själva..

Blommor

Att ladda upp ett foto av dig själv med en bukett eller mot bakgrund av en bukett är svårt att förklara. Är det sant? Vad är meningen? Det enklaste alternativet: Jag blev så vackert här, blommorna är en underbar bakgrund, och jag är bara en drömkvinna här. Ok, accepterat. Men bara om du tar den här bilden i ditt eget fotoalbum eller ett album för flickvänner, men inte för att lära känna en man. Eftersom mannen ser bakom detta tecken. Och det är inte alls ett tecken på att ”jag älskar blommor.” Och ett tecken på att de gav mig och ger mig blommor. Fråga: vem? Förståeligt nog är det ibland en födelsedagsvisning på kontoret. Men vi vet inte säkert. Vi kan anta att av någon anledning lämna en bild från det förflutna, där det fanns eller finns en viss pojkvän eller pojkvänner, ja eller den förra. Och länken till det förflutna med önskan att skapa en lovande framtid är inte särskilt intresserad av att föreslå det. Vi ställer inte ut konventionellt en kopp med hjärtan eller en klocka i en låda med inskriptionen ”Älskade!” med ett passande efterskrift ”Jag letar efter en fru.” Med ett ord, om det finns ett mode för blommor på Instagram som ett tecken på ett ”vackert liv”, så är det fortfarande dåliga sätt att träffa dejting.

fotostudio

Konsumentvärlden dikterar sina egna lagar och erbjuder alla möjliga saker, och oftare bara för kvinnor. Och du luras. Bland dina fotografier finns det ofta bilder från studiorna i någon form av elegant klänning och nästan på tronen. Ummm … Och poängen? Tja, ja, igen vackert. Men vem är det för? Och vad får detta en man att förstå? Det som att jag alla är så feminina och svåra. Men är det du? Enkelt uttryckt, en kvinna framträder oftare som någon form av konstgjord skapare, och inte en levande person med plussar och minus. Samma nackdelar som ger det unika och originalitet. Till slut kommer de fortfarande att se dig för vem du är. Och illusionen i bilden kan skapa ett prejudikat för att förväntningarna inte stämmer överens med verkligheten. Därför är det också ett minus.

Tillbehör

Ja, ofta på fotografierna försöker han återigen presentera någon form av ”rik bild”: de säger, här är jag i min bil, men inte bara i den, men gör det tydligt att jag fortfarande har väldigt coola örhängen, samt ett speciellt armband på armen … Och detta presenteras som nästan det viktigaste. Återigen är frågan: varför? Det enda alternativet: Jag vill att de ska veta att jag behöver gåvor och särskild uppmärksamhet, så att jag ser ut som en riktig dam. Men detta kombineras svagt med sökandet efter de känslor eller kärlek du förväntar dig, där, ändå, i första hand en person, och inte en sak eller följe. Annars ser det ut som ett försök att sälja dig själv dyrt. Exakt. Och detta orsakar chock, för om vi väljer något av vårt eget beror det fortfarande på den attraktiva energin hos en persons natur på fotografier, liksom på hans hobbyer. Och hobbyen för Dolce twisted är en automatisk förening: ”Vill du? Match! ”Tyvärr, men igen, det här är långt ifrån värme, komfort och upplösning i varandra.

Otydlighet

Som du kan se bara ett eller två foton i profilen, där flickans ögon verkar vara nedtonade. Ja, du kan se underbara falska ögonfransar, en liten näsa och ett lockande bröst. Och vad tror du ger upphov till sådan mystiskhet i manlig uppfattning? Har du inte gissat? Inte en enda allvarlig tanke. Om du inte räknar med önskan att knulla. Eller ett foto med ryggen mot betraktaren och vänd mot havet, där kroppens rygg är tydligt synlig och ryggen är platt. Än sen då? Och hur? Motvilja.

Negation

Många använder partikeln ”inte” i texten för självpresentation. Och detta är också ett stort minus. Eftersom det finns en fordran omedelbart. Samtidigt kommer påståendet från en främling som förmodligen är öppen och vill bekanta sig. Som alternativ: inte lägre, jag kan inte stå ut med det, tänka inte ens på det, och det finns många olika ”nots” … Detta N. Ye. Framkallar en önskan att bekanta dig, för initialt vill du fortfarande ha positiva och förutsättningar för kompromisser. Detta påminner en man om barndomen och hans mamma: rör inte, äta inte, gå inte osv. Vi springer från detta.

Integritet

Om du inte visste, kommer jag att avslöja en banal sanning: när vi vill uppnå framgång i vår karriär, höja löner, sportrekord och liknande saker som används i livet, när vi sätter oss ett specifikt mål når vi det. Och denna regel fungerar inte bara i en sfär – känslans sfär. Populära ordstäv och andra ord med den allmänna betydelsen att kärlek kommer att hända av en slump är inte så oavsiktliga. Du kan köra in i ditt huvud och det omgivande rummet så mycket du vill att du vill ha samma ”stora, ljusa present”, men genom. Du kan medvetet möta detta mål, och i slutändan kommer denna besatthet att förstöra allt. Därför får uttryck på nivån ”bara seriöst förhållande” eller ”letar efter kärlek” att en man rycker på axlarna. Det är aldrig möjligt att planera någonting i förväg. Många nyanser, många mänskliga manifestationer i olika situationer, inklusive kön, lukt, gång, humor och betyg, påverkan på resultatet. Och för detta är det nödvändigt att känna igen. Det är tydligt att du vill ha allt på en gång, men det fungerar inte. Nästan vilken man som helst vill ha samma sak, se till, men han kan avslöja när han inser din lätthet, ömsesidiga flirta, förföriskhet, uppriktighet, men inte med ihållande och specifik konversation om hur viktigt det är att omedelbart indikera allvarliga avsikter. Före mållinjen i form av kärlek finns det många etapper i loppet: älskare, vänner, partners som litar på varandra … Och du bör inte generalisera alla en storlek som passar alla, när vi i ett tidigt bekantstadium pratar om intimitet. Spela med, men utveckla samtidigt andra ämnen själv, öppna också i olika riktningar. Ja, om en man ignorerar allt annat och efter tio minuters konversation, säg då adjö, men kanske kommer dessa tio minuter att ge dig möjlighet att överväga inte bara ett djur i honom utan också en intressant person. Och sluta låtsas att du förnekar att du inte gillar sex. I ett förhållande mellan två är det viktigt och att kunna diskutera, inklusive dess aspekter, så att senare på en intim nivå hoppas på ett ”ideal” och skapa förutsättningar för det.

Livsstil

Det handlar också om den ursprungliga positioneringen. Av de 90 som vill ha det mycket ”seriösa förhållandet” visas 70 på vägen genom ett foto eller orden ”livsstil”. Restauranger, resorts, bilar, ingenstans mattor och liknande sekulära glitter. Det är en evig önskan att vara en ”stjärna”, även om nischen redan är upptagen av proffs från film- och musikindustrin. För dig är detta fragmentariska livsskrot och inte en verklig bild av verkligheten. Men av någon anledning visar du dem. Detta innebär att det också är en begäran att upprätthålla en imaginär eller önskad nivå. Damer, ja, detta skrämmer bort män med allvarliga avsikter. Ja, också på grund av det faktum att allt är så sött med ekonomin som är involverad i den nuvarande ekonomiska situationen. Inte om fester, evig resa och önskan att fånga något ljust och onödigt först.

Som ett resultat, var dig själv, du borde inte vara rädd för det. Om du är hemma, ojämn, dricker vin med vänner i ullstrumpor, är det bättre att sätta den här ramen i din profil. Eller rullskridskoåkning och cykling istället för att spela golf. Och om du vill ”bara ha ett seriöst förhållande”, så är det vanligtvis mer varierande att skriva: ”Jag tänker inte eller förnekar, även om jag verkligen vill (här är en hjärtas smiley)”. Definitioner och önskningar är alltid viktigare, en person med liknande intressen, åsikter, som kan acceptera dig riktigt i strumpor, inte artificiell i Icon. Ju enklare ditt tillvägagångssätt, desto större är chansen att verkligen träffa ”din” person. Och bara samlare av godisförpackningar leds på omslaget.