Hur man rengör din ex-mans energi hemma

Att skilja sig är alltid ett svårt och smärtsamt ögonblick, varefter livet verkar börja från grunden. Det finns en sådan lag: för att något nytt ska komma till liv måste du först skapa plats för det, det vill säga bli av med det gamla. Vår expert talar om sätt att rensa ditt hems energi från mannens förflutna för att locka ny kärlek till livet..

Parapsykolog Elena Miff:

– Du kommer definitivt att hitta det lättare att komma över upplösningen om du antingen blir av med det eller gömmer dig och tar bort från minnen och gåvorna från ditt ex som påminner dig om tiden du var tillsammans. För att komma in i din egen lyckliga framtid så snart som möjligt är det nödvändigt att rensa utrymmet inte bara i det fysiska planet utan också i energin.

Det bästa sättet att städa upp ett utrymme är att göra en stor städning. Lägg i detta fall några matskedar salt i vattnet för att rengöra golv och dammytor: det är bäst att använda havskristaller.

Vårrengöring är inte det enda sättet att rena energi. Det är mycket bra att spraya rummet med saltvatten från en sprayflaska. Detta måste göras mycket noggrant så att det inte finns några missade platser även under möblerna, i garderoberna eller i garderoben. Var särskilt uppmärksam på hörn, inklusive bakom soffor och hyllor.

Om du inte vill våta väggarna, använd den här metoden: fyll glaset halvvägs med salt, lämna vätskan i rummet tills vätskan avdunstar. Spola sedan saltresterna i toaletten och skölj disken väl under rinnande vatten.

Salt kan också användas torrt. För att göra detta, fyll i små behållare (skålar eller plastglas), placera dem i alla rum och låt dem stå i två dagar. Spola sedan ner det i avloppet eller kasta det i soporna med kopparna.

Ljus

Eld är en av de äldsta och mest beprövade metoderna för energirening av rymden. Befria hemmet från ljusens negativa information: de måste tändas och gå runt i varje rum.

Materialet spelar ingen stor roll – även vanlig paraffin kommer att göra det, så länge det är vitt. Men bäst av allt är vaxljus: vax absorberar perfekt negativ energi och tar bort det väl från lägenheten.

Endast tändstickor ska användas i rengöringsproceduren. Detta görs nära ytterdörren och sedan går de runt i alla rum i tur och ordning och återvänder tillbaka till ingången. Fönster och dörröppningar är förseglade, korsformade rörelser tas bort, rengöras, elden höjs till taket och sänks ner till golvet. Det är viktigt att inte missa ett enda hörn, inklusive badrum och garderob.

Du bör röra dig långsamt och vara särskilt uppmärksam på de rum där lågan börjar röka och knasra – detta indikerar ackumulering av negativ energi. I ett sådant rum kan du stanna längre tills elden blir jämn och klar igen. Försök inte ha tid att gå runt i alla rum med ett ljus – om det har samlats mycket negativ information i ditt hem behöver du flera av dem..

Oljor och örter

De gamla prästerna visste om denna metod för att bli av med onda andar. De rökte tempel med rökelse och brände torkade örter, vilket harmoniserade utrymmet och hade skyddande egenskaper. Du kan använda den här tekniken idag..

För rengöring är torr salvia, lavendel och johannesört lämpliga, liksom cigarrer, enbär eller tall. Du bör gå runt i lägenheten med ulmande gräs så att det inte brinner utan röker. Rummet rökas genom att göra cirkulära rörelser med en massa växter. Och så att röken tränger in på alla svåråtkomliga platser..

Aromatiska oljor i vatten för rengöring eller fyll i en sprayflaska och spraya rummet. Att tända aromlampan kommer också att vara effektiv – den ska stå i några minuter i varje rum. För rengöring, använd salviaolja, lavendel, patchouli, citron, enbär, tall, sandelträ etc…

Stenar och mineraler

Ett stort antal stenar och mineraler är att de inte bara rensar utrymmet utan också omvandlar negativ energi till positiv. Den mest effektiva för detta ändamål är svart turmalin. Den ska placeras nära ytterdörren. Ametist, onyx, turkos, obsidian och tigeröga kan användas i rum. Det är bäst att lägga stenar i vaser och dekorera alla rum med dem..

Kristallerna som vi använder för att rengöra utrymme måste regelbundet rengöras från ackumulerad negativ energi. För att göra detta gasas de med gräs eller tvättas under rinnande vatten och fylls sedan med rent vatten och lämnas i solen i flera timmar…