7 kvinnliga misstag som hindrar dig från att gifta dig

Ibland är önskan att gifta sig så stark att vi slutar märka det uppenbara, gör många misstag och därmed skrämmer bort vår partner. Vilka typiska misstag vi gör i relationer med män och hur man undviker dem, säger Wday till Anetta Orlova, psykolog, kandidat för sociologiska vetenskaper.

Att förvandla önskan att gifta sig till en besatthet

När du börjar se äktenskapet som ett mål, blir du ”zombifierad” av denna tanke. Män läser omedelbart ditt humör och försöker dra sig tillbaka. Faktum är att de inte är rädda för att förlora det oberoende de har. När man kommunicerar med dig känner män att du inte är van vid enkel flört och lek och förstår att du här, förutom underhållning, fortfarande kommer att behöva ta ett visst ansvar.

Vad ska man göra?

Till en början, koppla av. Registrera dig för dans, börja resa, lära dig språk. Fyll ditt liv och njut av det. Tja, prata mindre om dina drömmar och att du strävar efter att gifta dig, bara med tanke på ett seriöst förhållande.

Letar efter idealet

Kvinnor bygger ofta slott i luften och älvprinser, ett sätt att göra. Många fortsätter att söka efter sitt ideal hela livet, men de hittar det aldrig. Ty i våra liv, tyvärr, kastar våra hjältar ofta strumpor över hela huset, de kan inte hänga en hylla eller byta glödlampa..

Vad ska man göra?

Du bör inte förvänta dig något speciellt från dina älskade, rita utopiska bilder. Släpp din besatthet med att vårda din idealpartner så att den ser ut som perfekt. Detta händer inte. Så snart det finns pedagogiska anteckningar, påtal och anmärkningar i din röst, kommer din partner att vilja springa ifrån dig. Titta på livet från andra sidan. Försök att utvecklas med en man, förbättra och acceptera en älskad med alla sina brister.

Du är själv för perfekt

Män är mycket försiktiga med en vacker, intelligent och till och med en snäll tjej. De tror att en sådan kvinna bara är en fiktion eller en listig tik som gömmer sig och döljer sig bra..

Vad ska man göra?

För att hålla, hålla och ta i besittning inte bara den utvalda hjärta utan också hans ringfinger, är det nödvändigt att komma ihåg om måttlighet. Du bör inte tillgripa ytterligheter vid självpresentation och visa alla dina styrkor och en enorm arsenal av fördelar på en gång. Att visa din styrka är också meningslöst. Ingen man vill ha en modig kvinna bredvid sig. Av naturen själv skapades han för att skydda, skydda och ta hand om en mild kvinnlig varelse. Var därför svagare och sluta pröva en mans klädsel och visa uteslutande positiva egenskaper och värdighet…

Uppför dig

Män är jägare, så processen för erövring är mycket viktig för dem. Män har några idéer i huvudet, enligt vilka det står skrivet – ”en kvinna för vänskap”, ”en kvinna för kärlek”, ”en kvinna för underhållning.” Det svåraste är att flytta från en kolumn till en annan, men det är också möjligt.

Vad ska man göra?

Det viktigaste när han ringer, det kan höras om en månad eller två, inte att springa över huvudet, utan tvärtom att flirta något, som om du inte hade någon intim koppling.

Begränsa friheten

För en berättelse är män redo att ge sin älskade kvinna all materiell rikedom mycket lättare än att skilja sig från det mest värdefulla – deras frihet. Män vill älska, men är inte redo att släppa in dem i sitt utrymme och uthärda begränsningar, de kommer in i hans liv tillsammans med den utvalda. Många kvinnor är alltför aktiva i sina relationer med sin älskade. De fyller hela utrymmet. Det finns så många av dem att en man är redo för allt bara för att koppla av och inte se den som vill bli centrum för sitt universum med honom..

Vad ska man göra?

Försvagar trycket, minskar aktiviteten. Låt mannen få möjlighet att ta en paus från din energi i sällskap med sina vänner, ge honom en helg borta från dig själv. Du bör inte sträva efter fusioner och förvärv. Behöver inte begränsa varje sekund tillsammans. Ge din partner möjlighet att regelbundet andas luften av frihet och känna sig som hans livs mästare..

Prata om det förflutna

Män är rädda, när en kvinna börjar röra vid det förflutna, att prata om vad ett olyckligt öde hemsökte henne. En man vill ha positiva känslor från sin kamrat, att slappna av med sin själ och inte bry sig om oändliga kvinnliga problem.

Vad ska man göra?

Du bör inte tappa den tunga bördan av ett långt ifrån glatt livarv på mäns axlar. Var lätt, kvick, rolig och mystisk. Diskutera en gemensam framtid, men inte rak och tydlig, men på ett feminint sätt, subtilt och eftertänksamt. Börja med dina nästa semesterplaner tillsammans. Prata om att tillbringa helgen med vänner, bowla på kvällen, tänka på att renovera eller ändra inredningen i ditt hem. En gemensam sak för samman och tvingar oss att agera harmoniskt och tillsammans med hjälp av en enda mekanism för att uppnå ett gemensamt mål. Det viktigaste är att inte glömma bort den positiva attityden och försöka att inte dramatisera..

Dating en gift

Inledningsvis verkar denna anslutning trevlig för dig, men med tiden kan den utvecklas till ett allvarligt problem. Du blir knuten till en person, känner svartsjuka, förbittring och hoppas att din utvalda håller på att skilja sig. Och verkligheten är att den genomsnittliga mannen som inte har lämnat sin familj efter ett och ett halvt års förhållande med sin älskarinna, troligtvis aldrig kommer att göra detta..

Vad ska man göra?

Rolnitsa kommer inte att befria dig från ångest, det gör att du kan uppfylla drömmen om en fullfjädrad familj. En kvinna som ställs inför detta problem bör avgöra hur mycket hon behöver den här mannen. Är det kärlek eller bara passion? Om det senare är det bättre att avsluta detta förhållande omedelbart..