7 kvinnliga brister som män är galen på

Mindre komplex, mer kärlek!

När vi väl insett att vi är nu tror vi att män nu kringgår oss. Men det visar sig att detta inte alls är fallet, och några av våra brister verkar för det starkare könet vara väldigt söta och ofarliga. Vi berättar vilka.

Ljus prakt

I motsats till vår uppfattning gillar män lätt fullhet och feminina former. Därför är glansiga skönheter naturligtvis bra, men tro mig att Angelina Jolie i full klänning ingen vill se hemma. Som företrädarna för det starkare könet erkänner att de inte gillar smala skönheter, de vill se en fit kvinna med sexiga kurvor bredvid dem. Tänk nu två gånger innan du bestämmer dig för att bli av med ett par extra kilo..

Efterlikna rynkor

Tro mig, lätta rynkor förstör dig inte alls, utan indikerar bara en lätt disposition och en glad karaktär. Dessutom försvinner mode för plastikkirurgi och överdriven passion för skönhetsinjektioner gradvis, och nu föredrar de naturlighet och naturlighet..

Kort växt

Kort statur är ett absolut plus. Han kan känna sig som en riddare bredvid dig och bära i armarna utan att bli trött. Verklig saga.

En stark, modig försvarare, så här vill han känna sig bredvid dig.

Lätt slarv

Vi pratar inte om behovet av att helt sluta ta hand om dig själv och välja baggy outfits. Du måste verkligen vara försiktig, men som det visar sig att det är för perfekt en följeslagare orsakar kylning och förlust av intresse. Men en liten lurvig, brist på smink och söta mysiga kläder gör sitt jobb och lockar män inte värre än en magnet.

Flärd

En seriös inställning till livet målar inte en bra fru och en omtänksam mamma, men att fitta och begå oseriösa handlingar, deras riktiga kvinnor, gör dem ännu mer attraktiva och sexiga för män. Om du inte kan bestämma dig för något seriöst, börja med något helt ofarligt – gå i månskenet, gå på bio för den senaste sessionen eller äta pizza vid midnatt. Representanter för det starkare könet gillar verkligen en sådan lättvillighet..

Naturlighet

Om du vill skratta och göra söta ansikten – fortsätt och var säker på att ingen kommer att skylla dig för det. Män gillar naturligt beteende och brist på krigsfärg. Betona därför bara din naturliga skönhet och var bara dig själv. Din utvalda kommer att uppskatta det, tro mig.

Utmärkt aptit

Nyligen njuter damerna inte längre av mat och är mer och mer försiktiga så att de inte får extra kalorier. Men enligt psykologer får ingenting dig närmare varandra än att laga mat och äta tillsammans. Män är nöjda med sin ledsagares goda aptit och tror på en undermedveten nivå att de kan få samma nöje från hans smekningar.