15 fraser som lyckliga par säger under sex

Läggdags är inte alltid guld. Överdrivet prat är också olämpligt, men det finns ord som ger dig en passionerad natt..

”Njut av dina segrar, säg, sprid dig att du är svag. Läk mig inte, baby, med råd. Berätta, berätta, att du är mest, ”- Odjuret Roma sjunger. Han är exakt i en sak: ensam med en man kan du inte fungera som skollärare. Inget moraliserande, påtal, hysteri, förbannelse – allt detta fungerar som ett badkar med kallt vatten. Men ömma ord, uppriktigt talade, låter passionerade och övertygande. Det viktigaste här är att hålla käften i tid …

”Jag älskar dig”

Bevisad av forskare vid Chapman University, frasen ”Jag älskar dig”, som lät under sex, garanterar tillfredsställelse. Forskning har visat att dessa tre viktiga ord talas till varandra av alla lyckliga par..

”Du gör mig galen”

Komplimanger behövs för att slappna av och känna sig välkomna. Bra sex – när partner är avslappnade och bara tänker på varandra.

Ord du känner till

Alla lyckliga par har hemliga fraser som de säger till varandra under intimitet. Det måste vara något individuellt: ett sött skevt namn, hemnamn, till och med en rad från en sång. Det viktigaste är att ingen annan vet om ”dina ord”.

”Du är den enda”

Din partner är den bästa och mest unika. Du måste få honom att känna det, jämför aldrig nära och kära med ex. Det finns inget förflutet i sex. Njut här och nu.

”Hur bra är jag med dig”

Denna fras verkar på män som en magisk elixir som väcker lusten. Det är sant att det finns en men. Du måste säga sådana ord uppriktigt. Det borde inte finnas någon falskhet i sängen alls. Sex är en slags lögn detektor som kommer att förråda dina sanna känslor för varandra.

Partnernamn

Inga katter och kaniner, bara hans förkortade namn. Naturligtvis, om din partner hette Kondrat, Andronic eller Bronislav, är det bättre att vara tyst. Att skratta under sex kommer förstöra allt.

”Ta mig”

Denna vulgära fras från billiga Hollywoodfilmer är ett sätt att väcka en passionerad älskare i en man. Kom ihåg: den så kallade sexuella vokabulären har ingen plats för smarta meningar och citat från romanen Krig och fred. Regeln gäller här – ju enklare (ännu dummare), desto bättre.

”Mer”, ”Åh!”, ”Ja!”

Bli en ätande Ellochka som lätt kan komma överens med trettio ord. I sängen räcker det också att viska passionerat mellanlägg, partnerns förslag till de nuvarande talarna att han gör allt rätt. Det är viktigt för män att förstå att hans älskade har kul..

”Fortsätt”, ”Stanna inte”

Undersökningen visade att 60 av 100 män visar upp fraser på liknande sätt. Det starkare kön gillar det när flickan är aktiv och tillsammans med sin partner leder processen. I sex är det viktigt att lita på varandra och prata om dina känslor. Detta är det enda sättet att få högsta glädje..

”Detta är utrymme”

”Du är bara utrymme, Stas” – är inte denna berömda fras från den riktiga ryska machos Sergej Shnurovs ideal för intimitet? Om vi ​​pratar om fördelarna med en partner i sängen, är det bättre att hitta ordet ”utrymme”. Det finns en antydan till en fullständig avskiljning från verkligheten och storheten i händelsen i sig, och till och med ett visst estetiskt nöje. Naturligtvis är denna fras mer lämplig för pragmatister och cyniker..

”Jag är i paradiset”

Denna fras ska uttalas med ett andetag av en romantisk ung dam. Kom ihåg hur män blev galna med hjältinnan Renata Litvinova i filmen ”Border. Taiga roman ”, som gjorde det bevingade uttrycket” Jag flyger, jag är i paradiset ”.

”Gör vad du vill med mig”

Varje partner har hemliga önskningar, som ibland till och med skäms för att erkänna. I sex är det viktigt att vara befriad och inte vara rädd för någonting. Om du vill göra det utomhus eller i hissen, prata om det. Låt din hjärna stängas av helt och dina sinnen tar över. På känslor säger du passionerat: ”Gör vad du vill med mig”.

”Du är så vacker”

Av alla komplimanger som finns kommer den här alltid först. Alla kvinnor vill vara exakt vackra. Kom ihåg en sådan enkel bifogad, från vilken din älskade definitivt kommer att tappa huvudet. Bara du borde verkligen tro det. Var inte listig!

”Vilken känslig hud du har”

Beundra alltid din partner. Det är lätt att göra när du verkligen älskar! En grop på kinden, fräknar, en mullvad, hud som en persika, en lukt – en del av en älskad blir det mest önskvärda. Och psykologer rekommenderar också att du skriver erotiska textmeddelanden till varandra (du kan med ett foto), där du pratar om hur du missade din älskades kropp och är redo att ge upp alla viktiga saker för att vara i hans armar.

”Låt oss upprepa?”

Om ditt svar är: ”Ja!”, Blir han den lyckligaste i världen. Och efter grovt sex kommer det att räcka att bara viska ”tack” och somna på hans axel. Inte mer prata, lämna allt för imorgon.