10 skäl till varför vi älskar vissa och gifter oss med andra

Denna fråga togs upp av klassikerna och den är relevant nu. Varför händer det här?

Det händer att en tjej har träffat en kille i flera år och gifter sig snabbt och oväntat. Alla är i chock, och huvudfrågan är hur? Anledningarna kan variera. Här är tio – de viktigaste.

Erövrare man

Hemligheten är enkel: en avgörande man dök upp i horisonten, som med vackra handlingar, hisnande datum helt enkelt inte lämnade henne ett val. Eller kanske bad han om ett andra datum inte till en restaurang utan direkt till registret! Och hur kan du motstå?

Vacker som gud

Det finns en kategori av tjejer som väljer sin framtida make ”av bilden”. Det viktigaste är att flickvänner beundras, förbipasserande är avundsjuka. Och barnen blir vackra! Varför inte? Men kommer ett sådant äktenskap att vara långt? För ett vackert utseende är det inte alltid möjligt för ansvarsfull vård, beredskap att arbeta med handlingar och till och med bara vardagligt arbete.

Perfekt sex

Vad man ska dölja, underbar sensuell sex överskuggar alla argument av förnuft, och ibland hjärtat. Om du måste välja mellan en mild romantiker, passiv i sängen och en vågad, passionerad man, kan det andra alternativet lätt uppväga. Naturligtvis tycker flickorna att det finns något mer dolt bakom denna passion. Men är det så vem vet?

Bättre välstånd än en hydda i paradiset

Romantik är romantik, men flickan tänker fortfarande inte bara i sin framtida familj. Om älskaren inte kunde kontrollera hans tillförlitlighet och möjligheten för framtida barn under månader eller år av förhållande, kanske hans flickvän föredrar ett mer stabilt och monetärt alternativ. Sådana familjer har som regel gemensamma mål och ömsesidig respekt..

För barnets skull

Flera alternativ är möjliga här. Träffade en kille, tillbringade natten med en annan … Av en slump, av dumhet. Snart anklagades det för att hon var gravid. Har du inte aborterat? Speciellt om den ”avslappnade” gentleman länge har varit kär och utsikterna att bli far är oerhört glada. Eller en annan: efter nyheten om graviditet svalnade en älskad plötsligt, tvivlade, hade inte bråttom att föreslå. Och den andra, kärleksfull och omtänksam, är redo att gifta sig och acceptera barnet som en familj. Det finns många alternativ, och familjer med en liknande historia, tyvärr också.

Föräldrar rekommenderar inte dåligt

Tidiga äktenskap sker antingen av stor kärlek eller efter råd från föräldrar. ”Varför inte? Trevlig kille: pålitlig, ansvarsfull, säger min mamma. Och dottern är så van att lyssna på hennes råd. Det händer naturligtvis att kärleken kommer, som de säger, ”i processen”, men är det värt att räkna med. Att gifta sig med en älskad är att fördöma dig själv, om inte att skilja sig, till ett dyster familjeliv. Även om ni är säkra på att ni är verkliga för varandra.

Ingen behöver mig längre

Hoppas att vänta på sin prins med åldersförändring av oro: tänk om jag aldrig träffar en själsfrände? Och det fanns alternativ! Sasha är inte så dålig. Det är sant att fotboll kommer först, så vad? Maxim är själen i företaget, en stilig man. Tre gånger blev jag fast på otrohet, men kanske är de alla så? Och nu återupptar flickan ett förhållande med en av exen eller hittar en kandidat på Internet och gör allt för att få killen till registret. Vad är nästa, lyckligt slut? Ack, ganska bortskämda nerver, besvikelse och skilsmässa.

Ta en paus från olycklig kärlek

Sådan kärlek var! Ingen tur, vi skildes … Det verkar som om flickan dödade sig själv, men det gick väldigt lite tid – och hon var redan i registret. Ja, det här är inte den hon ville vara tillsammans med för alltid. Men du drömde om ett bröllop, en vit klänning, familjeliv. Till slut, låt den andra se att ljuset inte konvergerade på honom som en kil. När allt kommer omkring måste du bevisa för honom, för andra och, viktigast av allt, för dig själv att du behöver, älskad, önskad … Hur lång är den här föreningen? Om vi ​​har tur.

Men han älskar mig

Man tror att en i par alltid älskar mer. Den andra – låter sig älskas. är det tillräckligt? För vissa, ja. En familj dyker upp som bygger på respekt å ena sidan och universell kärlek å andra sidan. Det händer också att bo tillsammans sätter allt på sin plats. Gradvis inser en kvinna att bakom det blygsamma utseendet hos hennes utvalda finns djup, en vacker själ och verkliga maskulina egenskaper. Och ja, hon kan verkligen bli kär och undra efter år: hur kunde hon gilla någon annan? Och ändå är det bättre att höra i dig själv början på en framtida stor känsla tidigt innan du går till registret. Eller förstå att de inte finns, och vägrar att förena ”med enkelriktad trafik”.

För att trotsa alla

Det händer att en flickvän hoppade ut i äktenskapet, följt av en sekund. Föräldrar säger: ”Varför är du sämre? När är bröllopet? När är barnen? ”Då hoppar flickan ut nästan för den första personen hon möter: det viktigaste är att ingen av hennes släktingar plågar henne. Varaktigheten av en sådan kombination är svår. För en lycklig familj – ännu mer.